Hier krijgt u een indruk van wat ik graag fotografeer, welke opdrachten ik heb gedaan en wie ik ben als fotograaf.

Samenwerken met mensen om de mooie en belangrijke momenten en dingen in het leven vast te leggen is waar ik blij van word. Of het nu portretten van mensen of dieren zijn, bedrijfsfotografie, productfotografie, bruidsreportages of landschapsfotografie. Het is een breed scala aan onderwerpen die mij aanspreken, hierdoor ben ik breed inzetbaar.

Bruiloften

Bedrijfsfotografie

Portretten

Werkwijze

  • Locatie

Op locatie buiten en binnen, met gebruik van natuurlijk licht en reportageflitsers kan een fotosessie ook naar buiten verplaatst worden. Over het algemeen geeft dit mooie resultaten die natuurlijker overkomen dan een studiofoto. Een fotoshoot in de buitenlucht kan geen doorgang vinden bij regen. Een mobiele studio behoord ook tot de mogelijkheden, deze kan op iedere locatie met netstroom opgebouwd worden. Het is mogelijk om te fotograferen in mijn thuis studio in Heesch. Deze leent zich vooral voor individuele portretten of portretten van kleine groepen. Het is mogelijk om in een gehuurde studio te fotograferen. Deze is geschikt voor grotere groepen en de uitwerking van uitgebreide concepten.

  • Nabewerking

Geselecteerde foto’s worden professioneel geretoucheerd. Oneffenheden zoals pukkeltjes en andere tijdelijke zaken worden netjes bijgewerkt. Je kan altijd zelf aangeven of je een meer of minder bewerkte foto wilt hebben.

  • Afdrukken

Er zijn vele mogelijkheden om je foto’s af te laten drukken en er komen dagelijks nieuwe media bij. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en denkt graag met u mee.

  • Levering

De digitale bestanden worden via één van de volgende media:

E-mail

Wetransfer

USB stick

  • Investering

Geen enkele fotosessie is hetzelfde, en daarom kan ik hier geen kant-en-klare prijsinformatie geven. Mijn tarief verschilt per type opdracht. De ene opdracht vereist fors meer voorbereiding en/of nabewerking dan de andere. De uurtarieven starten vanaf 65,- euro.

Meer weten over mijn werkwijze neem dan contact op.